SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelik, Kulüp Başkanı Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:53:32
Çelik, Kulüp Başkanı Oldu
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Amatör Küme takımlarından Orduzuspor’da, kulüp başkanlığına Hasan Çelik seçildi. 
 
Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nden Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ne düşen Orduzuspor, genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurulda kulüp başkanlığına bir dönem takımın antrenörlük görevini de yürüten Hasan Çelik seçildi. Çelik, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, yeni bir yönetim ve yeni bir anlayışla Orduzuspor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini kaydetti. Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’ne iyi bir yapılanmayla merhaba diyeceklerini ifade eden Çelik, "Yeni bir yönetim oluşturduk. Orduzuspor'un eski futbolcuları olarak Orduzuspor’a talip olduk ve yeni yönetimi seçtik. Biz, ilçe ve belde takımlarının buralara gelmesi için öncü olduk. 10 bin TL'lik bütçeyle buralara geldik. Orduzuspor'un altyapısında yetişen gençlerin Malatya'da ne yapabileceğini göstermiş olduk. Benden önce kulübe emek vermiş olan hocalarımıza, başkanlarımıza ve emeği geçen ismini sayamadığım değerli büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah tekrar Bölgesel Amatör Lig'ine döner takımı iyi yerlere getiririz" diye konuştu.
 
Orduzuspor’da Hasan Çelik başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluşuyor:  "Mustafa Dilek, Alaettin Yıldırım, Abdullah Poyracı ve Taner Sever."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız