SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelik Merkeze Alındı

A- A+ PAYLAŞ

1990'lı yıllarda Malatya Emniyet Müdürlüğü'nde emniyet amiri ve şube müdürü olarak, güvenlik ve asayiş şubelerinde görev yapan ve en son olarak Erzurum Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren İbrahim Çelik, merkeze alındı.

Alınan bilgiye göre, 13 Ocak 2010 tarihli İçişleri Bakanlığının Kararnamesi ile Erzurum Emniyet Müdürü görevine atanan İbrahim Çelik, yeni bir kararnameyle Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Polis Baş müfettişi görevine atanarak merkeze alındı.

Yaklaşık 14 ay süreyle Erzurum Emniyet Müdürü olarak görev yapan Çelik’in hafta sonu ilden ayrılacağı öğrenildi.
Çelik, Erzurum’dan ayrılmadan önce yarın Polis evinde bir basın toplantısı yaparak Erzurum değerlendirmesi yapacak.

ERZURUM EMNİYET MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇELİK
1953 Gaziantep İslahiye doğumlu. 1979 yılında polis mesleğine giriş yaptı. Polis Akademisini 1986 yılında bitirdikten sonra, Komiser Yardımcısı olarak Polis Akademisinde göreve başladı. 1987–1990 yılları arasında Paris’te UNESCO Daimi Temsilciliğinde Ateşe olarak, 1990–1993 yılları arasında tekrar Polis Akademisinde, 1993–1998 yıllarında Malatya Emniyet Müdürlüğünde değişik rütbelerde görev yaptıktan sonra 1998 yılında Manisa Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. 2007 - 2010 yılları arasında Kütahya İl Emniyet Müdürü olarak görev yaptı. 13 Ocak 2010 tarihli İçişleri Bakanlığının Kararnamesi ile Erzurum Emniyet Müdürü olarak atandı. 27 Ocak 2010 tarihinde Erzurum’da göreve başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız