SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelik'in Yerine Atalay

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:01
Çelik'in Yerine Atalay
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü görevinde bulunan Hüseyin Çelik, yeni kabinede görevini Beşir Atalay'a devretti. 

MKYK Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, alınan kararlarla ilgili gazetecilere bilgi veren Atalay, kendisinin Tanıtım Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcülüğü ile görevlendirildiğini açıkladı.

Atalay, ayrıca Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına ise İstanbul Milletvekili Mehmet Muş'un getirildiğini kaydetti.

Atalay, diğer görev dağılımlarını ise şöyle açıkladı:

"Siyasi Hukuki İşler Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Tanıtım ve Medya Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, Dışilişkiler Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Halkla İlişkiler Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Mail ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Ar-Ge Başkanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek." 

Bu arada, görevini Beşir Atalay'a devreden Hüseyin Çelik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Başbakanımız çağırdı, bir değişiklik yapmak istediğini söyledi. Yeni göreve parti sözcülüğüne 13 yıla yakın çeşitli bakanlıklar bulunan değerli Beşir hocamıza, bu görevi devretmemi arzu ettiğini söyledi. Beni de yanında, yakınında etkin bir şekilde danışman olarak arzu ettiğini söyledi. Biliyorsunuz bugün bu görevde yarın başka görevdesiniz. Sayın Başbakanımızın, ekibimizin başarılı olması için, daha güzel hizmetler yapması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekeni yapacağız. Sembolik de olsa devir teslim yapalım dedik" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız