SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çelikkaya, Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:40:55
Çelikkaya, Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halil Ejder Çelikkaya, göreve başladı. 

Darende ilçesinde bulunan basın mensuplarıyla bir araya gelen Halil Ejder Çelikkaya, “Polisle halk arasında herhangi bir ayrışma olmadan, birlik ve beraberlik içinde birbirimize yardım ederek yaşamalıyız” ifadelerine yer verdi.

HALİL EJDER ÇELİKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Ankara'da dünyaya gelen Halil Ejder Çelikkaya, 1987 yılında Polis Koleji’ni, 1995 yılında Polis Akademesi’ni bitirdi. 1995 yılında Tunceli ilinde Komiser Yardımcılığı rütbesi ile mesleğe başladı. Sırayla 1998-2000 yılları arasında Mersin'de, 2000-2005 yılları arasında Adıyaman'da, 2005-2015 yılları arasında İstanbul ilinde görev yaptı. 3. Sınıf Emniyet Müdürü Rütbesi taşıyan Çelikkaya, evli ve 1 çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız