SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil Borcu İcra Getirdi!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un geçen sezon anlaşmazlık yaşadığı, bu konudaki davayı Tahkim'de kaybettiği Celil'e olan borç nedeniyle İcra işlemi başlatıldığı, Samsun'dan gelen 3 avukatın, İcra Memuru ve polisler eşliğinde, kamyonet ve pikapla Orduzu Pınarbaşı'ndaki Malatyaspor Tesisleri'ne gelerek haciz yapmak istediği, ancak borcun bir miktarının ödenmesi ile haciz işleminin son anda durdurulduğu öğrenildi.

Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon Samsunspor'dan transfer ettiği Celil, birkaç hafta sonra yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra bu futbolcuyla ilgili sorunlar yaşanmış, futbolcu Malatya'yı terkedip Samsun'a gitmiş, o arada hukuki işlemler sürecini de başlatmıştı. Elinde Malatyaspor'dan alacağına dair çek de bulunan Celil, federasyona başvurarak sözleşmesini Nisan ayında tek taraflı feshetmiş, Malatyaspor'un itirazı üzerine konu Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'na gitmiş, kurul futbolcu lehine karar vermişti.

Bu süreç doğrultusunda, Celil'de bulunan, bu futbolcunun 3. kişilere verdiği ve yaklaşık 435 milyar civarında olan "ödenmemiş" çek nedeniyle, Malatyaspor kulübü aleyhinde icra işlemi başlatıldığı bildirildi.

Celil'in bu çeki kullandığı öğrenilirken, ödenmemiş bu çek nedeniyle Samsun'dan 3 avukatın Cuma günü Malatya'ya geldikleri, alacağa karşı haciz işlemi için İcra Memuru, polisler nezaretinde kamyonet, pikap ve hamallarla 10.30 gibi Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp tesislerine gittikleri, oradaki görevlilerin ikna çabalarına karşın, haciz işleminde ısrarlı oldukları haber alındı. Tesisteki teknik adamlar ve futbolcuların da faaliyetlerini izledikleri avukatların, haczedilecek malzemelerin tespitini yaptıkları öğrenildi.

Gelen avukatlardan Suat Uzun, işlemler sürerken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, haciz işleminin Celil'in Malatyaspor'dan aldığı çeklerden dolayı olduğunu, çekin 3. şahıslarda bulunduğunu ve toplam tutarının 435 milyar lira olduğunu belirtti. Uzun, anlaşma sağlanamaması halinde, kulüp tesislerinin yanı sıra Sivas Caddesi'ndeki idari binada da haciz işlemi yapacağını söyledi.

Bu arada, bir günlüğüne Malatya'ya gelip çeşitli görüşmeler yaptıktan sonra Perşembe gecesi İstanbul'a döndüğü öğrenilen kulüp başkanı Haşim Karadağ'ın gönderdiği 50 milyar civarındaki parayla haciz işleminin "şimdilik" durdurulduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF: Haciz işlemleri geçici olarak durdurulunca avukatların getirdiği pikap ve kamyonet de tesisten ayrıldı. (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız