SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil Feshetti, Diğerleri Sırada

A- A+ PAYLAŞ

Yönetim ve teknik kadronun "sahipsizlik" nedeniyle istifa etmelerinden sonra Malatyaspor'da "dağılma" fiilen başladı. Takımın kaptanı tecrübeli futbolcu Celil Sağır, mevcut kadrodan sözleşmesini fesheden ilk futbolcu oldu.

Klasman grubu 2. kademesinde küme düşmeme mücadelesinde güçlü bir kadroyla yeralmayı hedefleyen ve ara transferde 11 futbolcuyla anlaşmayı planlayan Malatyaspor'da, Adıyamanspor maçı öncesinde eski futbolculardan 3. kaleci Eray Serbes'in alacağına karşılık muvaffakatname vermemesi nedeniyle, yeni futbolcularla sözleşme yapılamamıştı. Geçen Pazar günkü maça "güçsüz" kadroyla çıkan Malatyaspor, rakibine 2-0 yenilmişti.

Belediyenin ödeme vadesi önümüzdeki aylar olan parasal desteğini erken vermemesi ve bu nedenle Eray Serbes'in parasının ödenememesi nedeniyle başlayan kaosta gelinen nokta takımın fiilen dağılmaya başlaması oldu.

Malatya Valisi Ulvi Saran'ın gündeminde hiçbir şekilde yeralmayan Malatyaspor'a, son olayların ardından Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve milletvekillerinin de uzak durması yüzünden Mehmet Aydın başkanlığındaki yönetim ile teknik direktör Ercüment Coşkundere istifalarını açıklamışlardı.

İdari Menajer Cem Yücel'le görüşen ve ara transfer dönemi bitmeden bir başka takımla anlaşabilmek için izin isteyen Celil Sağır'ın sözleşmesinin bugün karşılıklı olarak feshedildiği, kadrodaki bazı futbolcuların da Perşembe günü aynı talepte bulunmalarının beklendiği öğrenildi.

Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Elazığspor'la karşılaşması gereken Malatyaspor'un, hızla bu maça çıkamayacak duruma doğru geldiği, sarı- kırmızılı ekibin 44. kuruluş yıldönümünde kapanma noktasına geldiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız