SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil İçin Bakan Devrede..!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da takımdan serbest kalan Celil Sağır için Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak devreye girdi.

Malatya'ya gelerek, Malatyaspor yönetimi ile masaya oturan fakat bir sonuç çıkmayınca Samsun'a dönen Celil Sağır ile bir görüşme yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, tecrübeli futbolcunun transferini bitirmek için Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'tan yardım istedi. Tecrübeli futbolcu ile bir görüşme yapan Özak'ın, Malatyaspor adına olumlu cevap aldığı bildirildi. Celil Sağır'ın birkaç gün içerisinde Malatya'ya gelerek, yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Celil Sağır ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Faruk Nafiz Özak bir görüşme yaptı. Görüşme olumlu geçti. İnşallah Celil Sağır Malatyaspor'da forma giyecektir. Celil Malatyaspor'da olacaktır" dedi.

Çalık, gönüllerinin Malatyaspor'un en iyi yerde olmasını istediğini ifade ederek, "Vicdanen rahat olmak adına Malatyaspor için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız. Bizler, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Malatyaspor ciddi bir dar boğazdan geçiyor. Malatyaspor'u bu sıkıntılı süreçte yalnız bırakmadan, fedakarlık yaparak, destek vermek zorundayız. Malatyaspor'a yardım eden Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olsun, milletvekillerimiz olsun ve görevde bulunan yönetim kurulumuz olsun büyük bir özveride bulunuyorlar. Malatyalılarında Malatyaspor'a destek vermek adına kombinelerini alarak, kendi sahasında oynayacağı maçlarda yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Malatyaspor'u sevenlerden ve Malatya halkından da destek beklediklerini kaydeden Çalık, "Malatyaspor inşallah eski güzel günlerine geri dönecektir. Bizler bunun için gayret ediyoruz. İlk deplasman maçında takımımız 0-0 beraberlikle döndü. Bundan sonraki maçlarda art arda galibiyetler almalarını arzu ediyoruz" ifadesine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız