SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil Şikeden Gözaltında..

A- A+ PAYLAŞ

Bahis şikesi soruşturması kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü 10 kişiyi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri de Malatyaspor'un eski futbolcularından olan Celil Sağır olduğu açıklandı.

Samsun'da yapılan şike operasyonu kapsamında Çaykur Rizesporlu futbolcu Celil Sağır ile Uğur Demirhan isimli bir kişi gözaltına alındı. Her iki kişinin de bu akşam İstanbul'a gönderileceği belirtildi.

Futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Samsun'da 2 kişi gözaltına alındı. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen şike operasyonu kapsamında, bir dönem Samsunspor, Fenerbahçe gibi takımlarda da oynayan milli futbolcu Celil Sağır ile Uğur Demirhan isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Halen Çaykur Rizespor forması giyen Celil Sağır ile Demirhan'ın bu akşam THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'a götürüleceği belirtildi.

Gözaltına alınanlardan Celil Sağır'ın yıldızı Samsunspor'da parlamış, 2000-2001 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak sarı-lacivertli kulüpte uzun süreli sakatlığı nedeniyle forma şansı bulamayan Celil, tekrar Samsunspor'a döndü. Daha sonra Malatyaspor'da da forma giyen tecrübeli oyuncu son olarak Çaykur Rizespor'da top koşturuyordu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız