SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil'den Elazığ'a da Çalım!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’dan mukavelesini fesh ederek ayrılan Celil Sağır, prensipte anlaştığı Elazığspor’a çalım atarak, bordo beyazlı kulübe gelmekten son anda vazgeçti.

Pazar akşamı yapılan görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan ve özel aracıyla Elazığ’a gelmek üzere yola çıkacağını belirten Celil Sağır, bu kararından vazgeçti ve Karadeniz’in Bank Asya 1. Ligindeki temsilcilerinden Çaykur Rizespor’u tercih etti.

Bu gelişmeler üzerine Elazığspor yönetim kurulu da Elazığspor resmi internet sitesinde yazılı bir açıklama yaptı. Açıklama aynen şöyle:

"Klasman grubu maçlarından sonra 12 yeni transferimizle kadromuzu güçlendirdik. Transfer döneminin son gününün önceki gecesi olan 31.01.2010 Pazar gecesi saat 23.00 sularında daha önceden de görüşmüş olduğumuz Celil SAĞIR ile her anlamda anlaşarak 01.02.2010 pazartesi günü saat 14.00 ‘de Elazığ’da olup resmi sözleşmeyi imzalayacağı konusunda sözleştik. İsmi geçen futbolcudan özellikle teyit alarak bu transfer haberini duyurduk. Bugün saat 14.00 civarında Elazığ’da olmasını beklerken etik olmayan bir şekilde Menajeri vasıtasıyla Çaykur Rizespor ile anlaştığını tarafımıza bildirdi. Gerçekleştirdiğimiz 12 yeni transferde de oyuncular il dışında olduklarından transfer komitemiz aynı yöntemi izlemiş ve hepsinde karşılıklı verilen sözler yerine getirilmiştir. Celil SAĞIR transferi konuşulan şartlarda sözleşmesi kulüpçe hazırlanmış olmasına rağmen oyuncunun kesin olarak verdiği sözü yerine getirmediğinden dolayı gerçekleşmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

TAKIM BULDULAR..
Öte yandan Malatyaspor'la olan sözleşmelerini fesheden futbolculardan Alper'in 2. lig ekiplerinden Karsspor'la, Mustafa Sert ve Mahmut Acar'ın ise 3. lig ekiplerinden Siirtspor takımlarıyla anlaşmaya vardıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız