SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil'den Yalanlama

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor'lu futbolcu Celil Sağır, sözleşmesini feshettiği yönde çıkan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Tecrübeli futbolcu, "Malatyaspor ile sezon sonuna kadar olan sözleşmem halen devam etmektedir. Sözleşmemi feshettiğim yönündeki haberler kasıtlı olarak ortaya atılıyor. Kim veya kimler niçin bu açıklamada bulunuyor az
çok tahmin edebiliyorum. Ama ben bunu düşünmek bile istemiyorum. Sözleşmemi feshettiğim doğru değildir. Ben halen Malatyaspor'un futbolcusuyum. Kartalspor maçında şans verilirse, forma giymeye hazırım" dedi.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım Titanic Otel'de kampa girdi. Hafif bir ter idmanı yapan kaplanlar, maç saatini beklemeye başladı.

Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, çalışmalarını tamamladıklarını ve kampa girdiklerini ifade ederek, "Kartalspor maçında genç futbolcularımıza şans vereceğiz. Amacımız Malatyaspor'a fayda sağlayabilecek oyuncuları takıma kazandırabilmek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız