SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Celil'le Anlaşma, Karaman'dan Çağrı...

A- A+ PAYLAŞ

Sarı-Kırmızılılar, alacaklarına karşılık Samsunspor’la olan sözleşmesini fesheden Celil Sağır ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcunun 2 yıllık mukavele imzalayacağı öğrenildi...

Lig A’da şampiyonluk hedefleyen Malatyaspor, olaylı bir şekilde Samsunspor’dan ayrılan Celil Sağır ile anlaşmaya vardı. Alacaklarına karşılık, kulübünden bonservisini alan tecrübeli futbolcunun önümüzdeki günlerde yeni takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.

Celil ise dün düzenlediği basın toplantısında, 14 yıl formasını giydiği kulübünden ayrıldığı için çok üzgün olduğunu ve Samsunspor’a bir gün yeniden dönerek, görev almak istediğini dile getirdi.

Karaman’dan çağrı var

Bir taraftan da kamp çalışmalarına devam eden Malatyaspor’da, teknik direktör Hikmet Karaman, izleyenlere keyif veren bir takım oluşturmayı hedeflediğini söyledi. Tecrübeli hoca, “Tüm hazırlıklarımızı, iyi futbol oynayan bir ekip yaratmak için yapıyoruz. Malatyaspor kesinlikle İkinci Lig’de olmayı haketmiyor. Biz de taraftarımızla bütünleşip, kulübümüzü layık olduğu yere getireceğiz. Tabii ki bu hedefte Malatyasporlular’ın desteğine ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız