SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cem Evi'mize Büyük Katkıları Oldu"

0
Güncellendi - 2017-08-07 20:43:27
A- A+ PAYLAŞ

Dilek Cem Evi Başkanı Zeynel Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, katılımcı belediyeciliğin olmazsa olmazının sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret eden Dilek Cem Evi Başkanı Zeynel Doğan, Dilek Cem Evi’ne yapılan katkıdan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ederek, “Sayın başkanımızın sağ olsun Dilek’teki Cem Evimize büyük katkıları oldu. Bundan dolayı nezaket ziyaretinde bulunduk. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sağ olsun, var olsun. Biz de her konuda kendisini takdirle karşılıyoruz. Başkanımıza her konuda yardımcı oluruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katılımcı belediyeciliğin olmazsa olmazının sivil toplum kuruluşları olduğunu ifade etti. Başkan Gürkan, “Öncelikle Dilek Cem Evi yetkililerini başta başkanımız Zeynel beyi ve diğer yönetim kurulu arkadaşlarını burada görmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri bugün bir teşekkür ziyareti münasebetiyle bizleri ziyaret ettiler. Geçtiğimiz süreç içerisinde oradaki Cem Evi’nin ihtiyaçları noktasındaki taleplerini ilgili arkadaşlara söyleyerek hepsini olmasa bile, bir kısmı için arkadaşlar yardımcı olmuşlardır. Biz tabi toplumdaki sivil toplum örgütleri olsun, dernekler olsun, sendikalar olsun, meslek kuruluşları olsun, inanç değerleri ile bu tür gönüllü faaliyetlerde bulunan kuruluşlar olsun, bizim için anlamlı ve önemlidir. Bunların görüşleri bizim için aynı zamanda yol haritamızı belirleyen görüşlerdir. Cem Evleri’nin de hakikaten oranın çevre düzenlemesi, oradaki etkinliklerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi noktasında bizlerde belediye olarak elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Sayın Cem Evi Başkanımız Zeynel Doğan beyin burada olması ve değerli yönetim kurulu üyelerinin burada olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Bizim yön pusulamızın ve yön haritamızın oluşmasında kendilerinin görüşleri ve önerileri bizim için manidardır” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız