SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cem Vakfı Büyük Katkı Sağlıyor'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:41
'Cem Vakfı Büyük Katkı Sağlıyor'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi'de tarihi ayağa kaldırdıklarını söyledi. 

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın ile birlikte Cem Vakfı Malatya Şubesini ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Cem Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, "Cemal Akın vekilim ile sırf belediye başkanlığı döneminde değil, geçmişe dayalı bir dostluğumuz var. Dede ve babalarımızdan bu yana gelen bir dostluğumuz var. Öyle bir dostluk ki, Malatya'nın birlik ve beraberliğine katkı sundu. Malatya, 1980 öncesi bir takım olaylar ile çalkalandı. Ama değerli Cemal vekilimin gelmiş olduğu Barguzu coğrafyasında en ufak bir yaprak dahi  kımıldamadı" dedi.

"SELAHATTİN GÜRKAN'IN ÇALIŞMALARI BİZİ UMUTLANDIRDI"

Doğan, Gürkan'ın Battalgazi'de önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Selahattin Başkanımın da Battalgazi'de çok işler yaptığını biliyorum. Benim tarihe düşkünlüğüm var. Battalgazi'ye her gidiş gelişimde büyük üzüntü duyardım. "Tarihimiz yok oluyor, geçmişimiz kayboluyor" diye üzüntü duyardım. Ama Selahattin Başkanım bize yaptıklarıyla umut ve moral verdi. O bakımdan bir Malatyalı olarak kendilerine müteşekkirim. Bundan sonrada başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

"YAPTIKLARIMIZIN ARDINDAN YAPACAĞIMIZ İŞLERİN HEYECANINI DUYUYORUZ"

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, "Toplum değerleriyle örtüşürse, o toplumda huzur ve barış olur. O kentte, yaşanılabilir bir kent olur. Eşref Dedemiz hakikaten Malatya'ya kanaat önderi, yerel önder ve Cem Vakfı olarak büyük katkı sağlıyor. Bunu yakinen takip ediyorum. Malatya'mızın sosyal barışı ve entegrasyonu, farklıkların zenginlik olması noktasında yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır" diye konuştu.

Gürkan, Battalgazi'de tarihi ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Geçmiş olmayanın geleceği olmaz. Bu noktada Battalgazi'de tarihi yeniden ayağa kaldırdık. Yaptıklarımızın ardından bundan sonrada yapacaklarımızın heyecanı içerisinde olacağız. Şehrin değerlerine büyük önem veriyoruz" ifadesini kullandı. 

"SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINI ÇOK ÖNEMSİYORUZ"

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ifade ederek, "Şehri belediye başkanlarımızla birlikte en iyi şekilde yöneteceğinize inanıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesi, toplumumuzu da güçlendirecektir. Anti demokratik düşünceler toplumumuzdan sökülüp, atılmış olacak. Bizim muhtaç olduğumuz değer bunlardır. Belediyemiz, sizlerle birlikte hizmetlerine devam edecek" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız