SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cem Yılmaz İzdihamı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park içerisinde hizmete açılan Avşar Sinemaları'nın davetlisi olarak Malatya'ya gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu.

Avşar Sinemaları'nda, yönetmenliğini yaptığı ve başrolünü oynadığı "Yahşi Batı" adlı filmi izleyen usta komedyen, daha sonra alışveriş merkezinde oluşturulan stantta sevenleriyle kısa süreli bir söyleşi yaptı. Usta komedyen, alkışlar eşliğinde söyleşiye gelirken, "Herkesin cep telefonu var mı? Eğer yoksa ben getirdim, dağıtacaklar" dedi. Yahşi Batı filmini izlediğini ifade eden Cem Yılmaz, "Ümit ediyorum ki sizler de izleyeceksiniz; izlediniz mi?" diye sordu.

Kendisini alışveriş merkezinin üst katından izleyen vatandaşlara da takılan ünlü komedyen, "Ses gelmiyor mu? Görüntü yeter" dedi. Bir vatandaşın "Yahşi Batı filminin devamında Çin'e gidecek misiniz" sorusuna Yılmaz, "Şimdilik Malatya'ya kadar gelebildik. İnşallah buradan da kayısıyı yedikten sonra Çin'e kadar devam ederiz" yanıtını verdi.

Memleketinin Sivas'ın Gürün ilçesi olduğunu ifade eden usta komedyen, "Gürünlülerle aranız nasıl? Burada bir tane var da, onun için sordum" dedi. Sık sık espri yapan Yılmaz, "Filmlerle ilgili takıldığınız bir yer olursa açar sorarsınız. Artık tanış olduk. Sevgili kardeşim şuanda Malatya'da olmama rağmen, 'hiç Malatya'ya gelmiyorsun' diyor. Geleceğim inşallah" diye espri yaptı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, söyleşi sonrası dinleneceği odaya giderken bir hayranının fotoğraf çekme ısrarını da geri çevirmedi. Cem Yılmaz ile fotoğraf çektirmek için yeni bir fotoğraf makinesi aldığını söyleyen vatandaş, makineyi çalıştıramayınca, "Bak yeni aldım vallahi, sırf seninle çektirmek için. Vallahi yeni aldım ya" dedi. Ünlü komedyen, hayranının elinden makineyi alıp, ayarını yaptı. Ardından fotoğraf çektirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız