SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cemaat Kavramını Kirlettiler"

0
Güncellendi - 2016-09-14 02:59:35
A- A+ PAYLAŞ

  • Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği, Kurban Bayramı dolayısıyla sendika binasında bayramlaşma töreni düzenledi.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, “Cemaat kavramını maalesef kirletmişlerdir. İnsanlar artık cemaat kavramına karşı temkinli yaklaşmaktadır” dedi.

Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım (alttaki fotoğrafta soldaki), bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Her Kurban Bayramından önce maalesef İslam dünyasından veya ülkemizde bir takım olumsuzluklar yaşanıyor. Bu yıl ki en büyük olumsuzluk 15 Temmuz'daki ülkemizdeki işgal girişimi ya da darbe girişimi maalesef ülkemizi insanları derinden üzmüştür. Tabi ki bu süreci yönetenler üst akıl dediğimiz kökü dışarıda olan bu üst programıyla hareket edenler aynı zamanda memursen2ülkemizde şöyle de bir kötülük yapmışlardır. Belki de kötülüğün en kötüsünü yapmışlardır. Cemaat kavramını maalesef kirletmişlerdir. İnsanlar artık cemaat kavramına karşı temkinli yaklaşmaktadır. Halbuki yapılan bu cemaat kavramına karşı bir itibar suikastıdır. Yani cemaat kavramı suikasta uğramıştır” ifadelerini kullandı.

Toplumun ana gövdesini, omurgasını sivil toplum kuruluşları, cemaatler ve cemiyetler olduğunu kaydeden Yıldırım, şunları ifade etti:

“Ne yazık ki şunu görüyoruz kendisini cemaat olarak lanse eden, anlatan bir yapının cerahate dönüşmesi sonucunda ne yazık ki böylesine olumsuz bir hadise cereyan etmiştir. Biz şunu istiyoruz ve bekliyoruz, bütün sivil toplum kuruluşlarımızda, siyasilerimizden, bütün arkadaşlarımızdan, sendikalardan ve hassaten ülkemizin geleceğini yönlendiren, şekillendiren yapıların, sivil toplum kuruluşların kesinlikle itibarsızlaştırılmaması gerekiyor.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

memursen1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • AYDIN (7 yıl önce)
    Sayın hocam sizler bu insanları tanımdınız mı? On bine yakın üyeniz açığa alındı.Bu ülkenin cemaatlara, tarikatlara ihtiyacı yok. Okullarımız ve camilerimiz bizlere yeter
    0
    0
    Yanıtla