SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cemaati Kendine Dost Edindi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:00:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sadece laf ürettiğini ifade ederek, "CHP, cemaati kendisine dost edindi. Cumhuriyet Halk Partisi ismini Cemaate Hizmet Partisi yapabilir" dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi konferans salonunda yapılan AKP Battalgazi 5. Olağan İlçe Kongresinde konuşan Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ismini değiştirmesi önerisinde bulundu.

Çalık, 'Kürt sorununu demokrasi ve özgürlükle çözmek için 4 yıl istiyorum' diyen Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Muhalefeti sert bir dille eleştiren Çalık, şöyle konuştu: "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir genel başkanı var. Hani eski Türkiye'de kalan, SSK diye bir kurum vardı, onun eski genel müdürü. Geçen gün 'Bana 4 yıl verin' diyor. Bu vatandaş sana 4 yılı niye versin? Biz İstanbul'u sizden aldığımızda çöp yığını, susuzluk, yolsuzluk vardı. İşte aldığınız Şişli ortada. Belediye Başkanı ile Belediye Meclis üyeleri kavgalı. Bu millet size yetkiyi, kavga edesiniz diye vermedi. Siz hizmet edesiniz diye verdi." 

"CHP LAF ÜRETİYOR"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendi içerisinde kargaşa ürettiğini savunan Çalık, "Biz, hizmetlerin partisiyiz. Hizmet etmek için çıktığımız yolda çok önemli mesafe kat ettik. Siyaset, teşkilatlarla ve projelerle yürür. Bunun yanında seçilmiş arkadaşlarımızla yürür. CHP laf üretiyor. Sadece kendi içerisinde kargaşa üretiyor" diye konuştu.

"CHP, CEMAATİ KENDİSİNE DOST EDİNDİ"

Çalık, CHP'nin cemaati kendisine dost edindiğini ileri sürerek, şunları söyledi: "Biz, gücümüzü milletten, yüce Rabbimizden alıyoruz. CHP, yurt içi ve yurt dışı güçlerden alıyor. Şimdi kendisine yeni bir güç daha buldu. Cemaati kendisine dost edindi. CHP, sürekli kendi içerisinden parti üretiyor. Anadolu Partisi diye bir parti çıktı. Bence Cumhuriyet Halk Partisi bu kadar kargaşa içerisinde, 'Atatürk'ün partisi' dedikleri CHP'nin içerisine cemaati sokuyorsa, kendilerine yeni bir isim bulmaları gerekiyor. Biz hemen AK Parti olarak onlara yardımcı olalım. Cumhuriyet Halk Partisi ismini değiştirebilir. Mesela Cemaate Hizmet Partisi yapabilir. Cemaate hizmet edebilir. Biz, millete hizmet edeceğiz. Biz Allah rızası için kim hizmet ediyorsa, onun emrindeyiz. Ama eğer hizmeti kendilerine paralel devlet olarak oluşturmak isteyenler varsa, bunların her daim karşısındayız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız