SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cemaati 'Keyiften Dört Köşe' Cenaze!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Elazığ arasında sporda yaşanan çekişme, Malatya'daki bir grup taraftarın tabutlu ilginç gösterisine neden oldu.

Bank Asya 1. Lig'de bugün Malatya'da oynanan Malatyaspor-Karşıyaka maçı için şehir merkezinde toplanan bir grup taraftar, Elazığspor'un renkleri olan bordo-beyaz renklerle sarılı tabut ve cübbeli, fesli imam ile İnönü Stadı'na tekbir getirerek gitti.

Fanatik grubun bu gösterisini, Malatyaspor taraftarları da ilgiyle izlediler.

Bilindiği gibi Malatyaspor, sezonun son maçını deplasmanda Elazığspor ile oynayacak. Yapılan bu gösterinin, o maça gerginlik olarak yansıyacağı değerlendirilirken, yapılan gösteriyi bazı taraftarlar da eleştirdiler.

İki takımın fanatik taraftarları arasında maçlarda meydana gelen gerginlikler üzerine, İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı kararla, ilk yarıda Malatya'da oynanan maça Elazığspor taraftarları gelmemiş, sezon sonundaki maça da Malatya'dan taraftar gitmemesi kararlaştırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız