SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cemal Aslan'da Yaz Dönemi

0
Güncellendi - 2016-07-14 21:31:02
Cemal Aslan'da Yaz Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi her yaş grubuna yönelik çalışmalarını yoğunlukla sürdürüyor. Bu kapsamda Koyunoğlu Mahallesi Dr. Esat Keşafoğlu Parkı içerisinde bulunan Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nde yaz dönemi eğitim programı başladı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgiye göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Tesisler Şube Müdürlüğüne bağlı Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi'nde 4-7 yaş aralığındaki çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine önemli katkı sağlayan yaz dönemi eğitim programının başladığı belirtildi.

Yaz dönemi kurslarında çocuklara bireysel eğitimler verdiklerini belirten Merkez sorumlusu eğitimci Bayram Ayaz, "Temel Beceri ve Eğitim Merkezi ile çocuklarımız kendilerini daha iyi ifade ediyorlar. Merkezimizde, çocukların fiziksel olarak kemik ve kas yapılarının güçlenmesine dönük sportif çalışmalar yaptırarak sinir–kas koordinasyonlarının gelişmesini sağlıyoruz. Pazartesi, Salı, Çarşamba 10.00 ile 11.30 arasında diğer çocuklara kurs verilirken, Salı-Perşembe günleri de öğleden sonra zihinsel ve fiziksel engelli öğrencilerimize yönelik özel programlar uyguluyoruz.

Öğrencilerimiz burada sadece fiziksel değil aynı zamanda özgüven ve karar verme becerisini de kazanıyorlar. Örneğin sosyalleşmeyen, velisinden ayrılamayan öğrencilerimiz buraya gelerek kaynaşmayı, sosyalleşmeyi, öğreniyor" dedi.

Şu anda 67 öğrencinin yaz dönemi kursuna devam ettiğini belirten Ayaz, eğitimci arkadaşı Osman Arıkan ile birlikte öğrencilerle birebir ilgilendiklerini ve kurs kayıtlarının Temmuz ayının sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Bülten

aslan2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız