SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cemal Aslan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:55:33
Cemal Aslan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Pazar günü Malatya'dan Ankara aktarmalı Antalya'ya gitmekte olan uçakta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan için Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze namazı kılındı. 
 
Cenaze namazına merhumun yakınları,  Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda vadandaş katıldı. Burada konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, " Böyle zamanlarda konuşmak çok güç. Çok sevdiğimiz bir mesai arkadaşımızdı. Arkadaşlarıyla, çevresiyle gerçek bir dayanışma içerisinde, mesai arkadaşlığının ötesinde çok iyi bir dosttu. Büyük bir dostumuzu, arkadaşımızı kaybettik. Bütün yakınlarına başsağlığı diliyorum. Tüm dostlarının başısağolsun" dedi. 
 

Toprağa Verildi
 
Cemal Aslan'ın cenazesi, Malatya'dan kalabalık bir araç konvoyu ile doğum yeri olan Adıyaman'ın Gerger ilçesine götürüldü. İlçedeki Ulu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Cemal Aslan, evlerinin bahçesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. 
 
Gerger İlçesi'ndeki cenaze törenine CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ramazan Özdemir,  HAS Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev,  Malatya Belediyesi Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri, Gerger ilçe yöneticileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. 
 

Başsağlığı Mesajları
 
Malatya Eski Belediye Başkanlarından Mehmet Yaşar Çerçi, kendi döneminde de Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevi yapan Cemal Aslan için bir taziye mesajı yayınladı. Çerçi mesajında şunları söyledi; "Bir dönem birlikte görev yapmaktan haz duyduğum Sevgili Cemal Aslan kardeşimizin vefatını teessürle öğrendim. Kendileri hakkında hep hüsnü şahadetimiz, saygımız ve sevgimiz vardır. Yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı dilerim. Mekânı Cennettir İnşallah. " 
 
Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, hayatını kaybeden Cemal Aslan için bir taziye mesajı yayınladı. Kiraz, yayınladığı mesajda şunları söyledi; 
 

"Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Aslan’ın kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.
 
Malatya Belediyesine ve Malatya basınına önemli hizmetlerde bulunmuş Cemal Aslan’a Allah’tan rahmet, ailesine, Malatya Belediyesine, Basın Camiasına ve tüm Malatyalılara başsağlığı dileriz."
 
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk de mesajında "1994 yılından bugüne tanıdığımız mert kişilik sahibi dosdoğru bir insan Cemal ASLAN kardeşimiz İnnalillahi ve İnneilahi Raciun emri gereği Rahmeti Rahmana kavuştu. ALLAH (cc) taksiratını affetsin, mekânını cennet eylesin. Yakınlarına sabrı cemil niyaz etsin." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız