SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cemal Aslan'da Yaz Dönemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:44:07
Cemal Aslan'da Yaz Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde yaz dönemi uygulaması başladı.

Eğitim-öğretim sezonunda ana okulu öğrencilerine yönelik olarak programlı hizmet veren  Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi, yaz dönemi uygulaması ile vatandaşların doğrudan taleplerine cevap veriyor. 4-7 yaş arası çocuklarını merkeze getirerek kayıt işlemlerini yerine getiren vatandaşlar, haftada iki gün eğitim programına aldırabiliyorlar. Eğitimler, oluşturulan 15’er kişilik gruplarla hafta içi Pazartesi-Çarşamba ve Salı-Cuma günleri gerçekleştiriliyor. Cumartesi günleri yarı zamanlı olarak serbest hizmet verilen merkezden veliler oldukça memnun.

Öğrenci velilerinden Kimya öğretmeni olan Habibe Ertaş, merkezden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Burası açıldığından beri çocuğumu ara ara getiriyorum. Çocukların sosyalleşmesi bakımından çok güzel bir yer burası. Yasir Hoca ve Bayram Hoca çocuklarımızla çok yakından ilgileniyorlar. Anne olarak merkezin çocuğum üzerinde çok faydasını gördüm. Çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a böyle bir hizmet sunduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ev hanımı olan Meral Güven de Başkan Çakır’a teşekkür ederek, “Bu merkez, çocuklarımıza çok faydalı oluyor. Ücretsiz olarak spora rahat ulaşabiliyorlar. Böyle bir imkanı sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Öğretmen Mehmet Salih Günay, uzun zamandır oğlunu sözkonusu tesise getirdiğini anlatarak, “Yapılan faaliyetlerden çok memnunum. Eğitimciler çocuklarımızla çok yakından ilgileniyorlar. Çocuklardaki gelişmeleri gözlemleyebiliyoruz. Bu tesisi hizmete açtığı için Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a özellikle çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde yaz dönemi uygulaması eğitim-öğretim döneminin başlangıcına kadar devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız