SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cemal Bey' Güzellemeleri!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bültenindeki ifadeyle "Başkan Akın'a övgüler yağmaya devam ediyor".. Partisi tarafından aday gösterilmeyince bir anda "mağdur insan" konumuna getirilen Belediye Başkanı Akın'ı son olarak ANAP ve Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerinin ziyaret edip, övgüler yağdırdıkları açıklandı.

Ziyaretlere ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a görev süresi içerisinde yaptığı hizmetlerden dolayı övgüler yağmaya devam ediyor.

Son günlerde siyasi partiler tarafından ziyaret edilen Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a bir ziyaret de Anavatan Partisi’nden geldi.

22 Ocak Perşembe günü Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Özcan ile Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Özcan Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Göreve geldiğiniz günden bugüne kadar hiçbir ayrım yapmadan göstermiş olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Özcan, “Anavatan Partisi olarak 5 yıllık hizmet döneminde bu yakınlığı çok yakinen hissettik. Bu süre içersinde çok ciddi hizmetlerde bulunduğunuz kanaatindeyim. Malatya’nın çok önemli sorunları vardı. Bu problemleri çözmek için büyük gayretler gösterdiniz. Ben kamuoyu önünde Partim adına, teşkilatım adına sonsuz teşekkürlerimi size sunuyorum. Bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum” dedi.

Özcan ayrıca “Adaylık sürecinde göstermiş olduğunuz olgun ve ağır duruşta bir siyasetçi olarak bizi çok memnun etmiştir. Siyasetin o kirliliğinden arınmış düzgün insanların saygın insanların toplumun kanaat önderleri diye adlandırılan o formata oturmuş gibi bir duruş sergilendi. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “ Siyasi partiler Demokratik parlamenter nizamın vazgeçilmez unsurlarıdır. Bizler iktidar partisiyle, muhalefet partisiyle el ele, gönül gönüle insanımıza hizmet için yola çıktık. Yapmış olduğumuz hizmetlerin sizler tarafından denetlenmesi bizim hizmetlerimizin daha çok bereketlenerek halkımıza intikalini sağlamıştır. Göreve geldiğimiz günden bu yana bütün siyasi partilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, Meslek odalarımızla ve halkımızla birlikte hareket ederek Malatya’mızda sosyal barışın kökleşmesine ve yaygınlaşmasına hizmet etmeye gayret gösterdik.

Bu hizmetlerimiz sırasında göstermiş olduğumuz çabaları, sizlerin takdir etmesini, sizlerin bir kadirşinaslığı olarak görüyor, göstermiş olduğunuz bu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEMİYET ZİYARETİ..

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve medya mensuplarıyla, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

22 Ocak Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı H. Cemal Akın ile kendilerinin Malatya’nın hancısı durumunda olduğunu belirten Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Malatya’nın sevincinde, kederinde, üzüntüsünde bundan sonra hep beraber olacağız. Biz onu hep hancı olarak bağrımıza bastık. Mutluluklarının artarak devam etmesini diliyorum. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Siyasi makam ve koltuklar da belli süre görev yapıp, başkalarının da hizmet etmesine fırsat vermek gerektiğini belirten Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz, “Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın 5 yıllık zaman diliminde ailesinden aldığı kültür yapısıyla, Malatyalıların deyimiyle adam gibi adam olarak Malatya’yı temsil ettiği güzel günler gördük. Hiçbir zaman Malatyalıları önüne baktırmayan bir şekilde Malatya’yı temsil etmiştir” dedi.

Başkan Akın’ın Malatya da büyük hizmetler yaptığını özellikle yeşil alanlarla ilgili, başta Meyvecilik araştırma Enstitüsü arazisinin Malatya’ya kazandırması, Şeker fabrikasıyla ilgili, Sümerparkla ilgili çalışmaların unutulmayacak değerde olduğunu ifade eden Deniz, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın Malatya’ya büyük emeği ve hizmeti olduğunu söyledi.

Başkan Yardımcısı Deniz, “Belediye Başkanımız H. Cemal Akın unutulmayacak başkanlardan birisi olmuştur. Sayın Cemal Akın’ın bundan sonra başka bir yerde hizmet edeceğini umuyor ve bekliyoruz. Bu yeni dönemdeki hizmetinde de kendisine başarılar diliyoruz. Görev yaptığı süre içerisinde Malatya basını ve gazetecileriyle çok yakın ilişki içerisinde bulunmuş, sık sık birlikte sohbetler yapmıştır. Onun zamanında Malatyalı gazetecilerin ev sahibi olabileceği, en alt kademedeki basın mensuplarının başını sokabilecekleri yuvasının olabileceği bir çalışmaya adım atılmıştır. Çalışma sonuna gelmiştir. Bunlarda Sayın Cemal Akın’a nasip olmuştur. Bu nedenle biz Malatya basını ve medyanın tüm mensupları adına Sayın Başkanımıza bundan sonra ki hizmet noktasında başarılar diliyoruz. Ailesinde de mutluluklar temenni ediyoruz” dedi.

Malatyalı medya mensuplarını, belediyede ağırlamanın huzurunu, mutluluğunu, onurunu yaşadığını vurgulayan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, göreve geldiği günden itibaren basının çalışmalara ışık tuttuğunu yapılıp üretilmesi gereken hizmetlerin görülüp hissedilmesini sağladığını söyledi.

Başkan Akın, “Malatya da benim dönemimde belediyecilik adına bir hizmet üretilmişse bu üretilen hizmetin harcında sizlerin fevkalade büyük emekleri, zahmetleri, fikirleri, bilgileri ve tecrübeleri var. Bu bilgi birikiminizi benden esirgemediğiniz için bütün Malatya’nın huzurunda Malatya basınına teşekkür ediyorum. İyi günlerde, kötü günlerde ve sıkıntılı günlerde beraber olduk. Bizden evvel ki arkadaşlarımızın koymuş olduğu taşların üstüne taşlar koymak bize nasip oldu. Doğalgaz’ın Malatya’ya kazandırılması, yeşil alanların Malatya’ya kazandırılması, Kentsel Dönüşüm Projesi, Malatya’yı yüzde elli genişletilecek olan imar çalışmaları alt geçitler, yağmur drenaj kanalları, Malatya’yı Türkiye’ye ve bütün Dünya’ya açacak olan kapalı fuar alanı ve buna benzer hizmetleri hep birlikte aynı heyecanla ürettik” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız