SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cemali Beyden Cemal Beye!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın'ın son konukları bir süre önce kurulan Malatya Radyocular Derneği yöneticileri ile Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi idi. Denetçi, bu ziyaretinde Akın'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretlere ilişkin Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bültenler şöyle:

* RADYOCULAR DERNEĞİ..
"Kısa adı RADER olan, Malatya Radyocular Derneği Başkanı Umut Bozkurtoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret etti.

28 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyaret sırasında kendilerine zaman ayırdığı için Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür eden Radyocular Dernek Başkanı Umut Bozkurtoğlu, Malatya’nın daha ileriye gitmesi ve güzelleşmesi için yapılacak olan bütün çalışmalarda Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın yanında olduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı Malatya Radyocular Derneği heyetine teşekkür eden Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, Malatya Belediyesi’nin Belediyecilik hizmetleri veren insanlar olarak, basın camiasıyla iç içe olduklarını söyledi.

Hizmetlerin denetlenmesi noktasında basın camiasının kendilerine yardımcı olduğunu da kaydeden Başkan Akın, ayrıca Belediye tarafından yapılan hizmetlerin halka iletilmesi noktasında da basının önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Radyoların insanlar tarafından her yerde ve her ortamda rahatlıkla dinlendiğini, televizyon, gazete ve diğer yayın organlarının izlenebilmesi/okunabilmesi için özel bir ortamın gerekli olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Akın, bu yüzden Radyoların basın içerisinde müstesna bir yeri olduğunu söyledi.

Akın Radyocuların bir Dernek çatısı altında birleşerek kurumsallaşmalarının kaliteyi de beraberinde getireceğine inandığını belirterek, böyle bir organizasyonu meydana getirmelerinden dolayı teşekkür etti."

DENETÇİDEN PLAKET..
"Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

28 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette konuşan, Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, Kayısının klasik ihracat ürünlerinin temel maddelerinden birisi olduğunu söyledi. Çetin kayısıyı hem yurt dışında hem yurt içinde daha iyi değerlendirip, Malatyalı kayısı üreticilerinin cebine daha fazla para girmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini de ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, İzmir – Malatya arasında başlayan uçak seferleriyle birlikte, İzmir ve Malatya şehirlerinin daha çok kaynaşacaklarını belirterek, bu yakınlaşmanın ülke ekonomisine ve sosyal hayata yeni değerler kazandıracağını söyledi.

Ziyaret sırasında Ege İhracatçılar Birliği Müsteşar Denetçisi Cemali Çetin, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür plaketi sunarken, Belediye Başkanı H. Cemal Akın da Cemali Çetin’e kayısı hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız