SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenaze Aileye Teslim Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:31:32
Cenaze Aileye Teslim Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Sarai Sierra'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Beyoğlu'ndaki Üç Horan Kilisesi'ne götürüldü.

İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın otopsisinin ardından, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandı.  

Sierra'nın eşi Steven Sierra ve kardeşi David Jimenez tarafından teslim alınan cenaze, özel bir araçla Beyoğlu'ndaki Üç Horan Kilisesi'ne götürüldü.  

Sarai Sierra'nın cenazesinin yarın ülkesine gönderileceği belirtildi.  

Eşi ve kardeşi ifade verdi

Ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, Sierra'nın eşi ve kardeşi, ''müşteki'' sıfatıyla savcıya ifade verdi. 

21 şüpheliden kan va DNA örneği 

Bu arada, Sierra'nın ölümüne ilişkin şüpheli sıfatıyla emniyette ifadesine başvurulan 21 kişinin, kan ve DNA örneklerinin alınması için savcılık, mahkemeden karar çıkarttı.  

Şüphelilerin kan ve DNA örneklerinin alınması için önümüzdeki günlerde Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi.  

Adli Tıp Kurumu'nun Sierra'nın ölümüne ilişkin yaptığı otopsinin ön raporunun henüz savcılığa ulaşmadığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız