SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenaze Aracı Kaza Yaptı.. 2 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:20:48
Cenaze Aracı Kaza Yaptı.. 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

  Malatya'da cenaze nakil aracının kamyonla çarpışması sonucu 2 kişi öldü.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elazığ'dan Malatya istikametine gelmekte olan Halil Kılıçaslan (60) yönetimindeki 06 JD 166 plakalı cenaze nakil aracı, Kapıkaya mevkiinde Salih Kızılyel yönetimindeki 49 DA 972 plakalı çekiciye bağlı olan 49 DA 973 plakalı yarı römorka arkadan çarptı. 

  Meydana gelen kazada, cenaze nakil aracının şoförü Kılıçaslan olay yerinde hayatını kaybetti. Cenaze aracının içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Salih Çelik (54) ise, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Çelik, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, cenaze nakil aracının içerisinde cenaze bulunmadığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız