SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenaze Evinde Saldırı: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:38
Cenaze Evinde Saldırı: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Cenaze evinde alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga da bir kişi bıçakla saldırdığı 3 kişiyi ağır yaraladı. Yaralılardan 2 kişinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Olay, Koyunoğlu Mahallesi İrem Sokak içerisinde öğlen saatlerinde 2 gün önce vefat eden Y.Ö. adlı 70 yaşındaki şahıs için taziyelerin sürdüğü cenaze evinde meydana geldi. İddiaya göre; B.D. adlı şüpheli alacak-verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga olayında Emin, Mahmut ve Emrah Tektaş adlı şahısları yaraladı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye gönderildi.

Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan hayati tehlikeleri bulunan Emin ve Mahmut Tektaş Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Bu sırada kaçan zanlıyı kovalayan yaralı yakınları, B.D.’yi Özalper Mahallesi’ndeki evinde sıkıştırdı. Çevredekilerin durumu polise bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, öfkeli vatandaşlara engel oldu. Zanlının evine çok sayıda polis takviyesi yapıldı. Polisler eve girip zanlıyı almak istedikleri sırada dışarıda bekleyen yaralı yakınları yerdeki taş ve sopalarla eve saldırmak istedi. Polis biber gazı sıkarak grubu evden uzaklaştırılırken, gözaltına alınan B.D. polis yeleği giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altından evden çıkarıldı.

Ayrıca olaya karıştığı bildirilen A.B. adlı şüphelinin de polis tarafından yakalandığı, gözaltına alınanların sayısının 2 olduğu öğrenildi.

Olayın hac ve umre organizasyonundan dolayı alacak-verecek meselesi üzerine çıktığı iddia edildi. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız