SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenaze Namazını da Kılmış!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da eski eşini öldürdüğünü itiraf eden katil zanlısı polis memuru ifadesinde olayın kazayla olduğunu ve cesedi gömmeden önce tek başına cenaze namazı kıldığını söyledi.

Malatya'da kaybolduktan 55 gün sonra ölü olarak bulunan Malatya Devlet Hastanesi Çocuk Servisi Hemşiresi Özgür Karaağaç'ı (30) öldürüp gömen eski eşi olan polis memuru Ömer K.'nın adliyede verdiği ifadesinde olayın nasıl olduğunu anlattı. İfadesinde olay günü eski eşi Özgür Karaağaç'la konuşmak için buluştuklarını, Özgür'ün arabasında çıkan tartışma esnasındaki itişme esnasında Özgür'ün kafasını emniyet kemerinin demirine çarpıp, bayıldığını iddia eden Ömer K.'nın kendisinin de o esnada korkarak direksiyona geçip, aracı sürdüğünü, şehir dışında çıkıp, aracı durdurduğunda Özgür'ün ölmüş olduğunu fark ettiğini anlatarak, daha sonra cesedi aracın bagaj kısmına koyarak, Konak beldesiyle Gündüzbey beldesi arasındaki Daztepe mevkiine gömdüğünü anlattığı belirtildi.

İfadesinde bulduğu odun parçalarıyla mezar kazdığını ve cenazeyi gömmeden önce tek başına cenaze namazı kıldığını iddia eden katil zanlısı Ömer K.'nın eski eşini gömdükten sonra bir kaç saat orada bekleyip, dua ettiğini aktardığı kaydedildi.

Eski eşini çıplak gömmesinin sebebini ise, sadece şehitlerin elbiseleriyle gömüleceğini belirterek açıkladığı ifade edilen zanlının olayın tamamen kazayla meydana geldiğini ileri sürerek, "Olaydan dolayı çok üzgünüm. Olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm" dediği öğrenildi.

Polisin olayı soruştururken, Özgür hemşirenin notlarını yazdığı ajandasına ulaştığı ve buradaki bazı notlarında 3 yıl önce boşandığı polis memuru Ömer K.'nin kendisini dövdüğünü belirttiği kaydedildi.

Polisteki sorgusunun ardından Malatya Adliyesi'ne sevk edilen katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız