SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenazeden Dönerken..

A- A+ PAYLAŞ

Memleketi Elazığ'daki babaannesinin cenazesine giden polis memuru, görev yeri Malatya'ya dönerken kazada hayatını kaybetti.

Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu, İzollu Yem Fabrikası mevkiinde meydana geldi. Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli 27 yaşındaki Müjdat Görel, 44 HE 431 plakalı otomobil ile Malatya istikametine seyir halinde iken, karşı şeride geçerek plakası alınamayan bir otomobil ile çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Polis Memuru Müjdat Görel, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetti. Kazada 2 kişinin daha yaralandığı bildirildi.

Polis memurunun, Elazığ'daki babaannesinin cenazesinden dönmekte olduğu öğrenildi.

5 yıllık polis memuru ve bekar olan Müjdat Görel'in cenazesi, Turgut Özal Tıp Merkezi morgu önünden Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Asayiş Şubesi'ndeki mesai arkadaşlarınca doğum yeri olan Elazığ'ın Sivrice ilçesi Başkaya Köyüne gönderildi.

Görel'in cenazesi 3 Eylül Cuma günü Cuma namazının ardından köyde toprağa verilecek. Cenaze için Malatya'dan 2 otobüsle mesai arkadaşlarının gideceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız