SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cenazeye Geldi, Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2016-05-05 23:47:26
Cenazeye Geldi, Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Darende ilçesinde Öğretmenevi önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen 83 yaşındaki Hüseyin Kurt, D300 Karayolu’nda A.O. yönetiminde seyir eden 44 HP 021 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerindeki vatandaşların 112 Acil Servis ve polis ekiplerini aramasıyla kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adama ilk müdahaleyi yaptı. Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne sevk edilen yaşlı adam, daha sonra Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı, sevk edildiği hastanede hayatını kaybetti.

Hüseyin Kurt’un başka bir ilçeden cenaze törenine katılmak üzere Darende’ye geldiği öğrenildi.

ELAZIĞ- MALATYA YOLUNDA..

Bu arada Elazığ-Malatya yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Elazığ-Malatya yolunun 38. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yavuz Coşkun, idaresindeki 07 UL 775 plakalı otomobille seyir halindeyken lastiğin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil, takla atarak tepeliğe çarpıp durdu. Kazada, otomobil sürücüsü Yavuz Coşkun ile yanında bulunan İlkay Coşkun yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız