SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Cengiz Topel'e Paralel Olacak''

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Ahmet Çakır, Maliye ve Adliye çevresinin düzenleneceğini, Kernek'ten Zapçıoğlu Caddesi'ne kadar olan bölgede bazı çıkmaz sokakları açtıklarını ve buranın Cengiz Topel'e paralel tek yön olarak hizmet vereceğini bildirdi.

Belediye Başkanı Çakır'ın, Mişmiş Park Fuar alanı ile kent merkezinde yaptığı incelemeler ve açıklamalarına ilişkin belediye bülteni şöyle:

"18. Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali yaklaşırken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır Mişmişpark fuar alanında yapılan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mişmiş Park Fuar alanının 60 dönüm genişletildiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Mişmiş Park Fuar alanında çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. 15 gün sonra Fuar ve şenlikler başlayacak. Fuar başlamadan burada bir takım düzenlemeler yapıyoruz. Malatyalıların daha güzel ortamda piknik yapmaları ve dinlenmeleri amacıyla bu yıl 60 dönüm alanı fuar alanına katarak gerekli yeşillendirme çalışmalarını yapacağız. Ayrıca yol çalışmalarından dolayı şehrin çeşitli yerlerinden söktüğümüz ağaçları da bu alana diktik” dedi.

Adliye ve Maliye Binası önündeki çalışmaları da yerinde inceleyerek bilgiler veren Başkan Çakır, Adliye ve Maliye çevresinin gerek araç, gerekse de yaya trafiği açısından yoğun bir bölge olduğunu belirterek, “Burada yapılan yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları, Sarıcıoğlu Kavşağından Milli Egemenlik Caddesine (Çarmuzu Yolu) kadar devam edecektir. Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra burası daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ayrıca Adliye yanındaki eski tellal pazarı esnafını da ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Başkan Çakır daha sonra kaldırım ve yol çalışmaları yapılan Zapcığlu Caddesinde de incelemelerde bulundu. Kernek’ten Zapçıoğlu caddesine kadar olan bölgede bazı çıkmaz sokakları açtıklarını belirten Başkan Çakır, “Bu caddemiz Cengiztopel caddesine paralel olarak araç trafiğine tek yönlü olarak hizmet verecek. Buradaki çalışmaları en kısa zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Bu alanda da altyapı ile birlikte kaldırım ve yol çalışmalarını birlikte yapacağız” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız