SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cengiz Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2018-10-09 18:25:45
Cengiz Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz gün hayatını kaybeden eğitimci-yazar Mehmet Ali Cengiz, Darende- Balaban'da toprağa verildi.

Rahatsızlığı sonucu Balaban Mahallesinde bulunan evinde yaşamını yitiren 6 çocuk babası, 88 yaşındaki Cengiz’in cenazesi Balaban Abdurahman Erzincani camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Cengiz’in cenaze törenine aile yakınları, sevenleri ve eğitim camiası katıldı.

Cengiz mesleğinde ilk görev yeri olan Darende Ulupınar Beldesinde başladı. Öğretmenlik görevi ile birlikte Ankara Gazi Eğitim enstitüsü Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitiren Cengiz daha sonra Anadolu Üniversitesinde ön lisansını tamamlayarak meslek dalındaki gayretini gösterdi. Cengiz, Darende Cumhuriyet Okulunda yaptığı öğretmen ve idarecilik görevlerinden sonra Malatya Şeker İlkokulu Müdürlüğü görevi ile 1977 yılında isteğe bağlı olarak emekliye ayrıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • SELAHATTİN SARIOĞLU (5 yıl önce)
    Rahmetlinin cenazesinde Malatya merkezden hiçbir tanıdık yüze rastlamadım. İki tanıdık vardı, onlar da damatları idi. Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz oradaydı. Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELAHATTİN SARIOĞLU (5 yıl önce)
    Rahmetlinin, üç kız, üç erkek babası olduğu, doğum tarihine göre 90, gerçekte ise 94 yaşında olduğu, son zamanlarda pıhtı atması sebebiyle yürüyemediği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan vefat ettiği damadı tarafından bana söylendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alex745 (5 yıl önce)
    Küçükken Ufuk TV de Malatya'da Yol Açanlar isimli Bir program vardı onu da mehmet Ali cengiz sunardı bu programa ne zaman denk gelsem aralıksız izler tadı damağımda kalırdı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram akdemir (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı Cennet olsun hocamın.
    0
    0
    Yanıtla