SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cengiz ve Güney Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un eski başkanı Nurettin Soykan'ın kayınbiraderi ile Malatyaspor Basın Sözcüsü Ali Cengiz'in amcası oğlu vefat etti.

SOYKAN'IN KAYINBİRADERİ..
Malatyaspor'un eski başkanlarından Nurettin Soykan'ın 79 yaşındaki kayınbiraderi Kenan Güney, Altınoluk'taki yazlığında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Güney'in cenazesi, Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Güney'in ailesi ve yakınları ile Ankara'daki Malatyalılar ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

CENGİZ'İN AMCASI OĞLU..
Bu arada Malatyaspor Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Ali Cengiz'in bir süreden beri akciğer kanseri tedavisi gören amcası oğlu 69 yaşındaki Mahmut Cengiz, Pazar günü sabaha karşı hayatını kaybetti ve aynı gün Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Cengiz ailesi taziyeleri Hal Binası karşısındaki Özpolatlar Turan Sitesi'nde kabul ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız