SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cennet Öğretmen Öldü, Eşi ve Kızı Yaralı

0
Güncellendi - 2019-03-17 18:05:07
Cennet Öğretmen Öldü, Eşi ve Kızı Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan Adıyaman- Çelikhan'a gitmekte olan öğretmen çift ve bebeklerinin bulunduğu otomobilin takla atması sonucu, sürücünün eşi hayatını kaybetti, kendisi ve 6 aylık bebekleri yaralandı.

Kaza, Çelikhan- Malatya yolunun 12. kilometresinde Gölbağı mevkiinde meydana geldi. Mehmet Üzümcü yönetimindeki 27 Y 0440 plakalı otomobil, Malatya’dan Çelikhan istikametine giderken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü ana sınıfı öğretmeni Mehmet Üzümcü (27), eşi ana sınıfı öğretmeni Cennet Üzümcü (25) ve 6 aylık kızları Ayşe Sena Üzümcü yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı.

Durumu ağır olan Cennet Üzümcü (yandaki fotoğrafta) kaldırıldığı Çelikhan Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mehmet Üzümcü ve 6 aylık bebek Ayşe Sena Üzümcü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağılık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Cebrail koparal (4 yıl önce)
    Cennet yenge trafik kazanda vefat etti Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (5 yıl önce)
    Bu yolun problemi önceden yağan karlar gündüz güneşte yol kenarındaki karlar eriyor yol su oluyor ve akşama doğru sıcaklık eksiyi görünce buz tutuyor gizli buzlanma oluyor .ve kazalar oluyor bu yıl o yolda onlarca buna benzer kaza oldu isterseniz araştırın sorun şu karayolunun mu belediyeninmi görevi bilemem ancak o kenardaki karlar kaldırılmalı hic mi akillanmadilar bu ülkede idareciler personeller görevini tam doğru düzgün yapsa bu acılar bitecek cuma günleri yeni camide on saflarda namaz kılmak için verdiğiniz mücadeleyi bu millet içinde verin bi zahmet yeter artık adam gibi işinizi yapın yoksa da defolun gidin yazık değil bir eşi ve bi bebegi yetim bıraktınız eger ki ihmaliniz varsa caninizdan bulun insallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ EREN (5 yıl önce)
    KARAYOLLARINA SESLENİYORUZ,YA DOGRU DÜRÜST YAPIN BU YOLU,,,,,, YADA KAPATIN. ÇELİKAN YOLUNU YAZIK DEGILMI, MALATYADA EN FAZLA KAZA BURDA OLUYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Bu kış mevsiminde Çelikhan Malatya Yolu Gündüzbey istikameti çok tehlikeli bir yol yolllarda gizli buzlanma var.Yol varmı var gerisi Allaha kalmış bu yol yazlık yol olarak kullanılması gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çelikhan SEVDALISI (5 yıl önce)
    Rabbim CENNET Hanımı CENNETİNE almış ALLAH RAHMET eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Resul (5 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bu yol çok sıkıntılı ..ya bu yolu kapatın yada yol yapın...Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ailesine rabbim sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla