SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Centile Osman' Tuzlaspor'da

0
Güncellendi - 2017-05-26 21:22:15
'Centile Osman' Tuzlaspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Tuzlaspor, 2017-18 futbol sezonunda takımı, Malatya futbol çevrelerinde 'Centile Osman' lakabı ile tanınan Osman Gökhan’a emanet etti. Tuzlaspor, yeni sezonun takımını da önümüzdeki haftadan itibaren oluşturacak.

Tuzlaspor’da Ümit Davala’nın yöneticiliğe dönmesi üzerine teknik direktörlük görevine Osman Gökhan getirildi. Tuzlaspor Yönetim Kurulu Başkanı Murat Erdoğan, takımı Osman Gökhan’a emanet ederek el sıkıştı. Yeni sezonda takımı çalıştıracak olan Gökhan, transferle ilgili raporunu yönetime sunarak takımı hazırlayacak.

İstanbulspor, Fatih Karagümrük, Zeytinburnuspor, Gaziosmanpaşaspor, Malatyaspor, Adıyamanspor takımlarında gençlik gelişim antrenörlüğü, altyapı koordinatörlüğü, profesyonel takım teknik sorumluluğu ve profesyonel takım antrenörlüğü, görevlerinde bulunan, Osman Gökhan, Aykut Kocaman ve Hamza Hamzaoğlu’nun da yardımcı antrenörlüğü görevlerinde bulundu.

Osman Gökhan, Malatya'da futbol oynarken, 1970 ve 1980'lerin ünlü Libya asıllı İtalyan defans oyuncusu Claudio Gentile'nin mevkiinde oynadığı için "Centile Osman" lakabıyla tanınıyordu.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mustafa (6 yıl önce)
    tebrikler osman hocam hayırlı olsun inşallah başarılı olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla