SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Centilmen

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 10 Eylül 2010
Yönetmen : Anton Corbijn
Oyuncular : George Clooney , Violante Placido , Thekla Reuten , Paolo Bonacelli
Senaryo : Rowan Joffe
Yapımcı : George Clooney - Jill Green
Müzik : Herbert Grönemeyer
Görüntü yön. : Martin Ruhe
Tür : Dram , Gerilim
Süre :
Yapım yılı : 2010
Ülke : ABD
Dağıtıcı : UIP Filmcilik

Kiralık katiller arasında Jack yıllar içinde usta mertebesine yükselmiş, acımasızlığıyla tanınan biridir. İsveç'deki işi beklediğinden farklı bir şekilde sonuçlanır. Sıradaki işi onun son işi olacaktır. Her görevden sonra yaptığı gibi küçük bir İtalyan kasabasında kendine yarattığı "vaha"da inzivaya çekilir. Bu kasabada "ölüm"den bir süreliğine de olsa uzaklaşmaktadır. Kasabanın rahibi Peder Benedetto'yla bir dostluk kurar. Aynı sırada, kasabada tanıştığı Clara isimli genç kadınla da yakınlaşır. Yeni görevini ona Belçikalı bir kadın bildirecektir. Jack, Clara'yla başlayan ilişkisi yüzünden konsantrasyonunu kaybetmektedir ve bir tetikçi için en tehlikeli şey açık vermektir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız