SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çerçi de Devreye Girdi..'

A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Kulubü Başkanı Ali Karasu, geçtiğimiz sezonun başarılı teknik direktörlerinden Bülent Korkmaz ile 2 yıllığına anlaştıklarını söyledi. Ali Karasu, Bülent Korkmaz'ın transfer önerileri olduğunu belirterek, "Bize 4-5 oyuncu ismi verdi. Cuma günü yeni hocamızla sözleşme imzalayacağız. Katkılarından ve hizmetlerinden dolayı Engin İpekoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Ali Karasu, Vakıfköy Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Bülent Korkmaz ile anlaştıklarını ifade ederek, "Bugünkü toplantımızdaki konumuz teknik direktör değişikliğiydi. 2 sezondur Bursasporumuza hizmet eden Engin İpekoğlu ve ekibine teşekkür etmek durumunda kaldık.

Farkındaysanız ben yönetimi kurarken bir değişim düşündüm ve teknik anlamda da yeni yüzler ve yeni ekip lazımdı. Bugün de neticeye geldik. Engin hoca ve teknik ekibine teşekkür ettik. Başarılı da olmuşlardır. Bursa zor bir kent. Taraftarımız bizden farklı başarılar istiyor. Hatta nerdeyse bu sezon şampiyonluk isteyecekler. Bunun altından kalkmak ve kamuoyunu da rahatlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Neticede Bülent Korkmaz ve 4 hocamız ile anlaştık. Cuma günü saat:14:30 da Bülent hocamız imzaya gelecek.

Bu transferde Hikmet Şahin Başkanımız ve Kayseri Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki Roma`dan telefonla katkı yaptı. Eski Malatya Başkanımız Mehmet Çerçi fiyat konusunda devreye girdi. Yönetimden Osman Çelik ve Tarık Gökçen arkadaşlarımızın desteği oldu. Bursaspor`un menfaatleri çerçevesinde hep birlikte hareket ederek anlaşmaya vardık. 2 yıllık anlaşmaya vardık. Bursasporumuza hayırlı olsun" dedi.

Malatya'nın eski belediye başkanlarından, Malatyaspor'un eski başkanlarından olan Mehmet Yaşar Çerçi, halen Çalık Holding tarafından işletilen Bursa Doğalgaz Şirketi'nde üst düzey yönetici olarak görev yapıyor. Çerçi'nin Belediye Başkanlığı döneminde, Türk A Milli Futbol Takımı Dünya 3.sü olmuş, o dönem milli takımın ve Galatasaray'ın aslen Malatyalı olan takım kaptanı Bülent Korkmaz'ın adı da, Çevreyolu Adliye civarında yaptırılan üst geçide verilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız