SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çerçi Emekli Oluyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, belediye başkanlığı görevinin ardından ancak mahkeme kararıyla dönebildiği Telekom'da, emeklilik süresini tamamlaması nedeniyle 15 Ağustos'tan geçerli olmak üzere emekli olacağını bildirdi.

Türk Telekom Malatya Başmüdürü iken 1999'da Malatya Belediye Başkanlığı görevine seçilen Çerçi, 2004'te seçimi kaybedince, yasa gereği Telekom'daki görevine dönmek üzere başvuruda bulunmuştu. Telekom'un Ankara'daki bir birimine ataması yapıldığı saptanan Çerçi'nin, atama kararı, Malatya'ya gelmesine karşın, iddiaya göre bazı siyasilerin girişimleri sonucu, tebliğ edilmeden geri çekilmiş ve Telekom'a dönüşü engellenmişti. Daha sonra Ankara'daki özel bir iletişim şirketinde üst düzey yönetici olarak işe başlayan Çerçi, Telekom'a tayininin yapılmaması nedeniyle İdare Mahkemesi'ne açtığı davayı kazanmış ve yaklaşık 1.5 ay önce Ankara Telekom'da "müşavir" olarak göreve başlatılmıştı.

Emeklilik süresini doldurması nedeniyle, 15 Ağustos'tan geçerli olmak üzere emekliye ayrılacağını, iş olanaklarını araştıracağını belirten Mehmet Yaşar Çerçi, bu işin Ankara veya Malatya'da da olabileceğini kaydetti.

Hafta sonunda, Malatyaspor'un sezon açılış törenine katılmak üzere Malatya'ya gelen Çerçi, büyük tezahüratla karşılandığı açılışa katıldıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu ve daha sonra otobüsle Ankara'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız