SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çerçi Konser Alanına Gelince..

A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin seçim çalışmalarına destek vermek üzere görev yaptığı Bursa'dan Malatya'ya gelen eski belediye başkanı Mehmet Yaşar Çerçi, MHP 1. sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu ile birlikte, Fuar ve Kayısı Festivali'nin Mişmiş Park'taki son gece konserine gitti. Belediye Başkanı Cemal Akın'la tokalaşıp öpüşen Çerçi'ye, konser alanında bulunanların ilgisinin hayli fazla olduğu gözlenirken, o sırada sahnede olan sanatçı İbrahim Erkal da, tezahürat üzerine bir süre şarkısını kesmek zorunda kaldı.

1999- 2004 yılları arasında MHP'den Malatya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 2004 seçimlerinde AKP adayı Cemal Akın'a karşı seçimi kaybeden ve halen Bursa'da Çalık Grubunun işlettiği gaz şirketince yönetici olarak görev yapan Çerçi, MHP'nin seçim çalışmalarına destek vermek üzere hafta sonunda Malatya'ya gelmişti.

Pazar gününden itibaren MHP adayları ile birlikte propaganda çalışmalarına katıldığı belirtilen Çerçi, Pazar akşamı, 1. sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu ve parti yöneticileriyle birlikte Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park'ta gerçekleştirilen konser programına gittiler.

Çerçi'nin tören alanına gelmesiyle birlikte bir hareketlenme olurken, bir süre sonra "Başkan Çerçi", "Malatya seninle gurur duyuyor" diye tezahürat yapılmaya başlandı. O sırada, programı izlemekte olan Belediye Başkanı Cemal Akın da, ayağa kalktı, yanına yaklaşan Çerçi'ye tokalaşıp öpüştü. Akın'ın eski başkan ve beraberindekilere protokoldan uzak bir yeri işaret ettiği gözlendi. Çerçi ve Kazancıoğlu ise arka sıralarda yer bakarken, yer olmadığını görünce konser alanından ayrıldılar.

"TÖTM'NİN KADRO SORUNUNU HALLEDECEĞİZ.."
Öte yandan, MHP Kadın Kolları Komisyonu tarafından ‘AKP’nin En Kötü İlkleri’ adlı resim sergisi açıldı. Serginin açılışında konuşan 1. sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin durumunun da yansıtıldığı sergiyle ilgili olarak, “Bu merkezin adeta bir sağlık ocağına dönüştürülmek istendiğini de buradaki resimlerden görüyoruz. Bu sergi AKP’nin gerçek yüzünü göstermektedir.” dedi. Kazancıoğlu, seçilmeleri halinde, Turgut Özal Tıp Merkezi’nin kadro sorununu çözmek için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini bildirdi.

Eski belediye başkanı Çerçi de, yaptığı kısa konuşmada, “22 Temmuz’da ülkemizin ve milletimizin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir hafta boyunca ben acizane bir şekilde MHP adayı arkadaşlarımla birlikte seçim çalışmalarına katılacağım.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız