SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çerçi'den Akın'a: 'Elinize Sağlık'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi belediye başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi, 2004'te görevi devrettiği belediye başkanı Cemal Akın'ı parti il başkanı Mehmet Asiltürk'le birlikte ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk, beraberinde Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar ve kalabalık bir heyet ile birlikte Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Malatya’nın yeniden bir mahalli seçim sürecine girdiğini belirterek, 2004 seçimlerinde Belediye Başkanı H.Cemal Akın ile yarıştıklarını ve bu kutsal görevi kendisine devrettiğini söyledi.

Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ın 5 yıl süresince bu kutsal görevi icra ettiğini belirten Çerçi, “Ellerinize, kollarınıza sağlık. Şimdi 5 yıllık sürenin dolacak olması ile beraber yeni bir seçimle yeniden Malatyalı bu görevi tekrar bir evladına verecek. Tabiî ki bunu da seçimler gösterecek. Bu görevler doğduğumuz, ekmeğini yiyerek büyüdüğümüz memleketimize hizmet etmenin onurunu yaşadığımız görevler.

Umut ediyoruz ki olgun, seviyeli, Malatya’nın erdemliğine yakışır bir seçim süreci yaşarız. Halkımız kimi uygun görürse bu vazife ona verilecektir. Sonuçta kim olursa olsun Malatyamız kazansın” şeklinde konuştu.

SP İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk de demokrasi sınırları içerisinde bir seçim süreci geçirilmesi temennisinde bulunarak, “Memleketimize hayırlı olacak birisinin kazanmasını diliyorum. Kabulünüzden dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi heyetini Belediye’de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın da yaptığı konuşmada, siyasi partilerin demokratik parlamenter nizamın vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi.

29 Mart yerel seçimlerinde Malatya halkının kendisine hizmet edecek ekibi bir dönemliğine göreve çağırdığını kaydeden Başkan Akın, tecrübenin her şeyde önemli olduğunu belirterek, “Biz bu tecrübelerin Malatya halkı yararına kullanılacağına inanıyoruz. Cenab-ı Hakk hangisi kardeşimize bu görevi nasip etmişse bu görevin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Malatya halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Göreve geldiklerinde, daha önce görev yapmış ve taş üstüne taş koymuş olan herkesi şükranla anarak hizmete başladıklarını belirten Belediye Başkanı Akın, “Biz de bizden evvelki Başkanlarımız gibi Malatyamızın daha güzel, daha huzurlu, daha mutlu günlere ulaşması hususunda gayretler gösterdik. Şu anda bizden sonra göreve gelecek arkadaşlarımız da bunları yapmaya devam edecekler” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız