SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çerçi'lerin Mutlu Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski belediye başkanlarından Mehmet Yaşar Çerçi’nin, ABD’de grafik tasarım ve animasyon konusunda öğrenim gören ve aynı zamanda çalışan oğlu Agah Çerçi ile İslamiyeti seçtikten sonra Zehra adını alan Kızılderili asıllı ABD vatandaşı Sierra Howell, Şeker Fabrikası Havuzbaşı’nda düzenlenen törenle dünyaevine girdiler.

1999- 2004 yılları arasında Malatya Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Çerçi’nin büyük oğlunun evlenmesi dolayısıyla düzenlenen düğün törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, CHP İl Başkanı Hacı Demirhan, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Saadet Partisi il başkanı Mehmet Asiltürk, TSO Meclis Başkanı Sami Payza, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, MEV Başkanı Şaban Taçyıldız, bazı kamu görevlileri, parti, sendika, dernek temsilcileri, eski yeni belediye- il genel meclis üyeleri ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Mehmet Yaşar Çerçi ve eşi Leyla Çerçi, kapıda karşıladıkları konuklarıyla yakından ilgilenirken, Çerçi halefi olan Belediye Başkanı Cemal Akın’ı sıcak bir şekilde karşıladı. Mevlüt okunmasıyla başlayan düğünde daha sonra Vali Halil İbrahim Daşöz, çiftin yüzüklerini taktı. Resmi nikahlarının ABD’de kıyıldığı bildirilen çiftin düğünü, halk oyunları, müzik ve takı töreni ile sürdü.

Vali Daşöz ve Belediye Başkanı Akın, takılarını taktıktan sonra 21.00’de başlayacak Malatyaspor maçı için düğünden erken ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız