SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çerçi'nin Adaylığı Sıkıntılı

A- A+ PAYLAŞ

1999- 2004 yılları arasında belediye başkanlığı yapan ve 29 Mart seçimleri öncesinde MHP'ye aday adaylığı başvurusunda bulunan Mehmet Yaşar Çerçi'nin aday gösterilmeme olasılığının çok yüksek olduğu öne sürülüyor.

1999 seçimlerinde, SP adayı ve dönemin belediye başkanı Münir Erkal'ın karşısına MHP adayı olarak çıkan ve seçimi kazanan, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde olumlu puan toplayan Çerçi, 2004 seçimlerine yine MHP adayı olarak katılmış, AKP adayı Cemal Akın karşısında kaybetmişti.

Belediye Başkanlığı görevi sona erdikten sonra eski kurumu Telekom'a dönme çabası, eski rakibi ve o dönem AKP Milletvekili olan Münir Erkal tarafından engellenen Çerçi, daha sonra emekli olmuş ve Bursa'daki doğalgaz şirketine geçmişti.

29 Mart 2009'da yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi, belediye başkan aday adaylığı için MHP'ye başvuran Çerçi'nin adaylığına, parti genel merkezinin "olumlu" bakmadığı, Malatya'daki bazı çevrelerin de genel merkezi bu konuda etkilediği öne sürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız