SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceren Palalı Salonda Derece Yaptı

0
Güncellendi - 2021-01-28 02:21:30
Ceren Palalı Salonda Derece Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı eski futbolcu Gürol Palalı’nın atletizm sporcusu kızı Hatice Ceren Palalı, Salon Olimpik Deneme Müsabakalarında Büyük Kadınlar 200 metre finalde 25.75’lik derecesiyle ikinci oldu.

Atletizmde 2020-2021 kış takvimindeki dördüncü, yeni yıldaki üçüncü yarışma olan 23-24 Ocak Salon Olimpik Deneme müsabakaları tarihi Türkiye rekorlarına sahne oldu. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 2004 doğumlu sporcusu Ceren Palalı, Salon Olimpik Deneme Müsabakalarında Büyük Kadınlar 200 metre finalde 25.75’lik derecesiyle ikinciliği elde etti. Genç atlet, İstanbul Ataköy Atletizm Salonunda 30-31 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Olimpik Deneme yarışmalarında da yer alacak. Palalı, 400 ve 200 metre yarışlarında koşacak.

3.Lig’de yer aldığı dönemde Malatya İdmanyurdu’nda da forma giyen Malatyalı eski futbolcu Gürol Palalı’nın kızı olan Hatice Ceren Palalı, 2018 yılında 16 Kadınlar Türkiye Salon Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu oldu. Palalı, 2017 yılında gerçekleştirilen Türkiye’nin En Hızlısı Yarışmaları’nın final etabında 2004 doğumlularda 100 metre 12.93’lük derecesiyle birinciliği göğüsledi. Palalı, 2018 yılında Olimpik Deneme Yarışmaları’nda 200 metrede 25.71’lik derecesiyle birinci, 100 metrede ise 12.67’lik derecesiyle ikinci olmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mahmut ALUÇLUER (3 yıl önce)
    Ceren kızımızı tebrik ederim aşarılarının devamını dilerim Malatya haber com kınıyorum futbol ile ilgisi olmayan birinin cocuğu olmamış olsaydı demekki bu kadar profesyonel bir branşta olan milli takım forması giymiş Avrupa dünya derecelerine sahip Malatya adına ve ülkemiz adına başarı getiren öz evlatlarımızı Tokyo olimpiyat oyunlarına katılacak Salih KORKMAZ’ı ve olimpiyat barajını geçmek için Rusya’da Kampta olan Mustafa ÖZBEK’i haber yapmaktan acilsiniz Malatya’daki amatör bıranşlardan uzaksınız kutluyorum sizleri başarılar dilerim sizlere
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Tebrik ederim ...aferin başarılar ınla gurur duyuyoruz babana çekmişsin.. inşallah daha büyük başarılar senin olur.
    0
    0
    Yanıtla