SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cesedi Bulundu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir süre önce kaybolan sağlık memuru Ali Rıza Başaran'ın cesedi, Karakaya Baraj Gölü'nde bulundu. Bu arada, kayıp liselilerden birinin cesedinin bulunmasından sonra, diğerinin cesedinin arandığı belirtiliyor.

3. GÜN CESET BULUNDU..
Edinilen bilgiye göre, Sağlık Müdürlüğü 112 Komuta Kontrol Merkezi'nde görevli sağlık memuru Ali Rıza Başaran (üstteki fotoğrafta), 17 Mayıs'ta kiraladığı otomobil ile kaybolmuş, daha sonra yapılan aramalara rağmen bulanamamıştı.

Polis tarafından yapılan aramalarda Ali Rıza Başaran'ın kiraladığı otomobil, Yazıhan ilçesi Durucasu köyü Tohma Köprüsü yakınında bulundu. Araçta yapılan aramada, "Ben şimdi intihar ediyorum, hakkınızı helal edin kirve" yazılı bir not bulundu.

Yeni nişanlandığı öğrenilen 31 yaşındaki sağlık memuru Ali Rıza Başaran'ın cesedi, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekibinin, Karakaya Baraj Gölü'nde 3 gün boyunca yaptığı aramalar sonunda, Karakaya Baraj Gölü'nün Yazıhan ilçesi Durcasu köyü Kömüşhan mevkiinde bulundu.

Adli Tıp Kurumu'na getirilip otopsi yapılan sağlık memurunun cenazesi, Yeşiltepe Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYIP ÖĞRENCİNİN CESEDİ ARANIYOR..
Öte yandan, 6 Mayıs günü kaybolan Malatya Lisesi öğrencisi, sınıf arkadaşları Semih Özden ile Serkan Buğdacı'yı arama çalışmaları sürerken, 15 Mayıs günü öğle saatlerinde Karakaya Baraj Gölü'nen Battalgazi ilçesi Hasırcı Beldesi kıyısında bulunan, şişmiş olduğu için tanınamaz durumdaki cesedin kayıp öğrencilerden Serkan Buğdacı (altta soldaki fotoğraftaki)'ya ait olduğu, daha sonra saptanmıştı.

Aslen Adıyamanlı olan Serkan Buğdacı'nın cenazesinin ailesi tarafından Adıyaman'ta toprağa verildiği belirtilirken, kayıp olan ve boğulduğu sanılan arkadaşı Semih Özden'e (altta sağdaki fotoğraftaki) henüz ulaşılamadığı ve aramaların sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız