SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cesedi Özel Harekatçılar Gördü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bedensel özürlü 12 yaşındaki bir çocuk, sulama kanalında boğulması sonucunda hayatını kaybetti. Çocuğun kimlik tespiti için ceset, olay yerinden mahalleye götürüldü. Bu arada, Doğanşehir'de de bir kişi tabancayla intihar etti.

KANALDAKİ CESET..
Edinilen bilgiye göre, Tecde Mahallesi Kanalboyu caddesinde meydana gelen olayda, sabah koşusu yapan Özel Hareket Timleri kanalda bir cesedin geçtiğini gördü. Kanaldan çıkartılan ceset, çevrede yapılan incelemede kime ait olduğu tespit edilemeyince Adli Tıp Kurumu aracına konularak Şentepe Mahallesi'ne götürüldü. Burada çocukların ve akrabalarının teşhisiyle cesedin, 12 yaşındaki bedensel özürlü ve okula gitmeyen Selahattin Tosun'a ait olduğu tespit edildi.

Küçük çocuğun bazı yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DOĞANŞEHİR'DE..
Öte yandan, Doğanşehir’de de 37 yaşındaki K.K. tabancayla intihar etti. İlçenin Esentepe Mahallesi Malatya Caddesi Soğukpınar Mevkii’nde bir erkek cesedinin bulunduğu yolunda 19.20 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polisler, K.K.’yı sırt üstü yerde yatar vaziyette ölü buldular. Cesedin yanında 1 adet 7.65 çaplı tabanca da ele geçirildiği, şahsın intihar ettiğinin değerlendirildiği, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız