SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ceset Kazısı Sonuçsuz

0
Güncellendi - 2016-05-28 04:24:37
Ceset Kazısı Sonuçsuz
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir’in Polat Mahallesi’nde 4 yıl önce 17 yaşında iken esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan gencin “öldürülerek gömülmüş olduğu iddiasının” ihbar edilmesi üzerine dedesine ait evde ve tarlada yapılan kazı çalışmalarında herhangi bir ize rastlanmadı. Jandarma çalışmaları sonlandırdı.

2012 yılında esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan genç için yapılan soruşturmada ‘öldürülerek gömülmüş olma iddiası’ üzerine dedesine ait evde ve tarlada arama ve kazı çalışması yapıldı.

Doğanşehir’in Polat Mahallesi’nde Doğan Uludağ, 4 yıl önce 17 yaşındayken henüz sebebi bilinmeyen bir şekilde ortadan kayboldu. Kayıp gencin bulunması için Jandarma ekiplerince başlatılan soruşturmada detaylı bir inceleme yürütüldü. Babası Yüksel Uludağ’ın 4 yıl önce jandarmaya yaptığı kayıp başvurusu neticesinde aranmaya başlayan Doğan Uludağ’ın hiçbir yerde izine rastlanmadı.

İHBAR ÜZERİNE DEDESİNİN EVİ VE TARLASI KAZILDI

Jandarma ekipleri gelen ihbar üzerinde savcının da talimatıyla, Uludağ’ın dedesi Hüseyin D.’ye (72) ait evde incelemede bulundu.

Jandarma ekipleri, Uludağ’ın ‘öldürülerek gömülmüş olma iddiası’ üzerine dedesine ait evin bodrumdaki çöp, odun ve kömürleri boşalttıktan sonra kazı çalışması yaptı. Dedeye ait evde yapılan kazı çalışmalarında herhangi bir bulguya rastlanmadı.

Jandarma ekipleri evdeki kazı çalışmalarının ardından Polat Mahallesi Çöplük mevkiinde bir yıl önce düzenleme yapıldığı iddia edilen dedesine ait tarlada kepçeyle kazı yapıldı. Doğanşehir Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yapılan kazı çalışmalarında da her hangi bir bulguya ulaşılamadı. Jandarma ekipleri tarladaki detaylı incelemenin ardından kazı çalışmalarını noktaladı.

Jandarma ekipleri, kayıp gence dair hiçbir bulguya ulaşamadı.

BİR SÜRE YUVADA KALMIŞ

Esrarengiz bir şekilde kaybolan Doğan Uludağ’ın anne ve babasının boşanmış olmasından dolayı bir süre Mersin’de Çocuk Yuvası’nda kaldığı öğrenildi.

Gencin kaybolmasının ardından babası Yüksel Uludağ tarafından kayıp başvurusu yapıldığı, ancak dedesi tarafından her hangi bir başvuru yapılmadığı iddia edildi.

Tarlasındaki kazı çalışmalarını jandarma ekipleriyle birlikte izleyen Uludağ’ın dedesi Hüseyin D., torununun kaybolduğunda babasının yanında olduğunu iddia etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

polatcinaye1

polatcinaye2

polatcinayet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız