SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cesetler Gölden Çıkarıldı

A- A+ PAYLAŞ
 Malatya'da serinlemek amacıyla gölete giren ve kaybolan 2 kişinin cesetleri bulundu.  Pazar gecesi yapılan aramalarda sonuç alınamayınca, aramalar Pazartesi sabah erken saatlerde başlatılmıştı.  
Yaygın Kasabası'ndaki Yaygın Göleti'nde meydana gelen olayda, serinlemek amacıyla gölete giren Mehmet Sarı (25) ile Furkan Kılıç (27), bir süre sonra suda kayboldu. Jandarma ekipleri, Malatya Belediyesi dalgıç ekibi ile  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri de olay yerine geldi. Ekipler sabah erken saatlerde başladıkları çalışmalar sonucunda gölde 2 kişinin cesedine ulaştılar.
 
Boğulanların yakınları ise olay yerinde feryat etti. Ekipler ölenlerin yakınlarını sakinleştirme de güçlük çekti. Tavuk kesim firmasında çalışan boğulan iki kişiden birinin Yaygınlı olduğu, diğerinin ise Malatya merkezde oturduğu belirtildi. 
 
Bu arada, olayla ilgili olarak Jandarma tarafından verilen bilgide de, gölete 3 kişinin girdiği, birinin kurtulmayı başardığı bildirildi ve şöyle denildi:
 
"İl Merkez-Yaygın Beldesi-Tokluca Mahallesinde; 31.07.2011 günü, saat:17.30 sıralarında, serinlemek için Tokluca sulama göletine giren M.S (24 yaşında erkek ) suda çırpınarak yardım istemesi üzerine arkadaşları F.E (27 yaşında erkek ) ve Y.A (26 yaşında erkek SAĞ)’ta kurtarmak amaçlı gölete girmişler ve göletin tabanının çamurlu olması nedeniyle M.S ile arkadaşı F.E çamura batmaları sonucu kaybolmuşlardır. Y.A ise kendi imkanları ile suda boğulmadan yüzerek kıyıya çıkmayı başarmıştır. C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız