SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cesetler Malatya'ya Getirilmiş

A- A+ PAYLAŞ

Hakkari'de ölü ele geçirilen teröristlerden 6'sının cenazeleri Malatya'da ailelerine teslim edildi.

Malatya Adli Tıp Kurumuna otopsi için getirilen cenazeler, ailelerine teslim edilmek üzere İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi morguna gönderildi.

Hakkari ve Ağrı'dan gelen aileler, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Malatya İl Başkanı Fahrettin Tuncel ile birlikte Cumhuriyet savcısı nezaretinde teşhis ettikleri cenazeleri teslim alarak, ambulansla götürdü. Ağrı'nın Patnos ilçesinen gelen aileye de dün bir cesedin teslim edildiği bildirildi. Bugün akşam saatlerinde ise Uğur Kara isimli terörist Şırnak'ın İdil ilçesine, Yusuf Şahin isimli terörist Şırnak'ın Cizre ilçesine ve Ferman Özlü isimli teröristin ise Van iline ailleri tarafından götürüldüğü bildirildi. Cenazeler alınırken, Kürtçe sloganlar atıldı.

Diğer yandan, çıkan çatışmada öldürülen teröristlerden Suriye uyruklu olanların teslimi içinse başvuru yapılmadığı kaydedildi. 3 ceset morgda bekletiliyor.

Hakkari'nin Aksu Köyü Güngören mevkisinde geçen hafta bir grup PKK'lı terörist ile çıkan çatışmada, 9 terörist öldürülmüştü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız