SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çeşitli Etkinlikler Düzenlenecek'

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:50
'Çeşitli Etkinlikler Düzenlenecek'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) tarafından 2. Alaca Besyo Trophy etkinliği düzenlenecek. 

BESYO öğrencilerinin organize ettiği ve Alaca İnşaatın sponsorluğunda Malatya İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında 10 üniversiteden BESYO öğrencileri ve öğretim görevlileri Darende’de bir araya gelecek. Yaklaşık 100 katılımcının yer alacağı 2. Alaca Besyo Trophy, Darende İlçesi’nde 2-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

2. Alaca Besyo Trophy etkinliğinin koordinatörü İnönü Üniversitesi BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Temel, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulları arasında bir iletişim ağı oluşturmak amacıyla Besyo Trophy etkinliğini düzenlediklerini kaydetti.

Temel, BESYO öğrencilerinin doğa ile baş başa keyifli zaman geçireceklerini ifade ederek, “Türkiye’de, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bulunan ya da eğitim fakültelerine bağlı beden eğitimi bölümlerine resmi yazı yazdık ve etkinliğimize davet ettik. 2-4 Mayıs tarihlerinde Darende’de etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz. Bu faaliyet kapsamında oryantring yarışları olacak. Bunun yanında dağ bisikleti yarışmaları ile kanyon yürüyüşleri gerçekleştireceğiz” dedi.

İnönü Üniversitesi BESYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Şentuna ise, 2. Alaca Besyo Trophy etkinliği kapsamında güzel bir organizasyon hazırladıklarını ve katılımcılara iyi ev sahipliği yapacaklarını belirterek, “Organizasyonun aslında bir geçmişi var. Geçmişte biz öğrenciyken yapmış olduğumuz etkinlikleri bugün öğrencilerimiz yapıyor. Öğrencilerimizin bu işi yapabileceklerine inandık ve Malatya’nın da potansiyelini göz önüne alarak, böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdik. İşin sonucunu şimdiden kestirebiliyoruz çünkü daha öncede bu organizasyon içerisinde yer almıştık. Bu anlamda Türkiye genelindeki Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarının katılabileceği şekilde hazırlandık. Ben katılımcılara çok iyi şekilde ev sahipliği yapacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Şentuna, rafting sporunda ön plana çıkan Darende İlçesi’nin tanıtımını da yapacaklarını ifade ederek, “Her anlamıyla güzel bir etkinlik olacağına inanıyorum. Alaca İnşaatın da destekleriyle bu organizasyonu başarıyla gerçekleştireceğiz. Hem sportif aktiviteler hem de sosyal faaliyetlerle katılımcıların güzel zaman geçireceği kanaatindeyim” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız