SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cesur Bir Takım Vardı'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor karşısında alınan bir puanın sevinci yaşanırken, kulüp başkanı Hanefi Selimoğlu, sahada cesur ve yüreğini ortaya koyan bir takım izlediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarına sıkıntılı ve geç başlamalarına rağmen, futbolcuların geçtiğimiz pazar günü deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor karşılaşmasını değerlendiren Malatyaspor Başkanı Selimoğlu, "Malatyaspor, zor ve sıkıntılı bir süreç geçirerek, sezona başladı. Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) olan borçlar nedeniyle takıma takviye yapılamadı. Ancak geçen yıllarda takımda yer alan tecrübeli birkaç futbolcumuzu kadroya kattık. Genç futbolcularımız da kendilerine yakışır mücadeleyi sahada göstermeye çalıştı. Ben, sahada cesur ve yüreğini ortaya koyan bir takım izledim" dedi.

Selimoğlu, takımın tam anlamıyla lige hazır olmadığını da kaydederek, "Takımımız hazırlıklara geç başladı. Takıma sonradan katılan futbolcularda tam anlamıyla hazır değillerdi. Özellikle genç futbolcular ile takımın ağabeylerinin kısa sürede uyum sorununu çözerek, birkaç hafta içerisinde lige hazır olacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, takımdan serbest kalan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'ya gelerek, yönetimle bir görüşme yapan tecrübeli futbolcu Celil Sağır ile yeniden görüşüleceği belirtildi. Malatyaspor ve Malatyaspor taraftarını çok sevdiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, yönetim ile masaya oturmuş ve bir anlaşma sağlanamadığı için Malatya'dan ayrılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız