SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çete' İddiasına 23 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:07:00
'Çete' İddiasına 23 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde suç örgütüne yapılan operasyonda 23 kişi gözaltına alındı. Şüpheli 23 şahsın adli makamların karşısına çıkacağı bildirildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 25 Eylül Salı günü Malatya’da bir suç örgütüne karşı operasyon düzenlendi.

Açıklamaya göre, operasyonda “Haksız Ekonomik Çıkar Sağlamak Amacı İle Silahlı Suç Örgütü Kurduğu, Örgüt faaliyetleri kapsamında Adam Öldürme, Adam Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Silahla Yaralama, Nitelikli Yağma, Yağmaya Teşebbüs,  6136 SKM (Ruhsatsız Tabanca ve Mermi Bulundurmak veya Taşımak), Şantaj, Darp, Tehdit, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçlarını işlediği belirtilen örgüt üyesi 23 kişinin gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında 9 şahsın örgüt faaliyetleri kapsamında işledikleri suçlardan halen cezaevinde olduğu ifade edilen açıklamada, 23 şüphelinin bugün (Cuma) adliyeye sevkedildiği kaydedildi.

6 Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Bugün adliyeye çıkarılacak olan şüphelilerin ikametgah ve işyerlerinde yapılan aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca, 94 adet fişek ve 9 adet senet ele geçirildiği ve el konulduğu belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız