SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çete Zanlıları Silaha Sarıldı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da çete üyesi olmak iddiasıyla yargılandığı davadan tahliye olan şahıs, cezaevinden çıktıktan 5 saat sonra başka bir çete davasında yargılanarak 2 ay önce tahliye edilen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Yine aynı davanın 2 ay önce tahliye edilen bir başka zanlısı da, aynı gece Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park'ta bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra kaçtı.

TAHLİYE EDİLDİ, AKŞAM VURULDU..
Edinilen bilgiye göre, Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 'Aydınlık Operasyonu' adlı suç çetesi davasında yargılanan Gökmen K. adlı şahıs, dün cezaevinden tahliye oldu. Cengiz Topel Caddesi Toprak Su Parkı'nda gezen Gökmen K., yine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 'Papatya Operasyonu' adlı suç çetesi davasında yargılanıp 2 ay önce tahliye edilen Fatih S. (fotoğraftaki) adlı şahsın silahlı saldırısı sonucunda bacağından yaralandı. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi Fatih S. ise kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

"Aydınlık" operasyonu davasının Çarşamba günkü duruşmasında, aralarında Gökmen S.'nin de bulunduğu 6 sanık tahliye edilmiş, tutuklu sayısının 9'a düştüğü bildirilmişti.

MİŞMİŞ PARK'TA..
Bu arada dün gece Mişmiş Park Fuar alanında meydana gelen olayda ise yine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki Papatya Operasyonu adlı suç örgütü davasında yargılanmasının ardından 2 ay önce tahliye edilen S.P., E.Ö.'yü tabancayla yaraladı. Yaralı şahıs Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınırken, firar eden S.P. ise aranıyor.

Olaylarla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız